noe jeg hater

Heei! Akkurat nå skulle jeg egentlig vært på skolen, men jeg bestemte meg for å bli hjemme fordi hostingen ble så brutal at jeg gråt i en times tid. Heldigvis ikke i strekk, men nesten. haha. Etter noen timer ble det bedre, så jeg kom meg opp av senga for å lage meg litt frokost. 

Er så lenge siden jeg har spist laks, så det var utrolig godt. Kunne også ta meg Iskaffe med god samvittighet, til tross for litt sunn frokost. 

Ellers har jeg ikke noen spesielle planer enn å gjøre ferdig rommet mitt. Blir rett og slett gal av at soverommet mitt er et totalt kaos. Jeg hater virkelig rot. Det er såvidt jeg vet hvor gulvet er, ligger bare masse klær strødd over. Tørr faktisk ikke å ta bilde av det engang. Bruker vanligvis å ha et ryddig rom og ikke minst ryddig klesskap, men for øyeblikket har jeg ikke klesskap engang. Hadde planer om å ikke ha klesskap og bare klesstativ, men så kom jeg på at jeg har onepiece og senge-trekk som trenger en plass, så trenger kanskje skap likevel. Er ikke så veldig keen på å ha onepiecen synlig 24/7, haha.


Har også et par instrumenter som tar ganske mye plass på rommet mitt, måtte sove med keyboardet mitt for ca en uke siden. Heldigvis har jeg dobbelseng, så vi fikk hver våres side av senga. Etter to netter ble jeg lei av å sove med alt jeg eier, så jeg flyttet alt ned på gulvet, og det er historien om hvordan gulvet mitt forsvant.

Håper på å få rommet ferdigmalt innen 2 dager, det skal tross alt tørke i ganske mange timer. Og så fort det er ferdig får jeg flyttet noen møbler inn dit, sortert klærne mine igjen og da blir til og med jeg bedre. Greit nok at rommet er rotete, men klærne mine skal alltid være på plass. Dette er faktisk første gang på 3 år jeg ikke har et ryddig system i klærne mine. Har egentlig ikke et system i det hele tatt, vet ikke engang hvor buksene mine er.

Ok, av og til er det litt gøy å over-redigere bilder. haha. 

Begynte å skrive dette innlegget i 12 tiden, men iløpet av de to timene har jeg surret så mye med det ene og det andre, så dette skulle egentlig vært publisert tidligere. Sånn kan det gå hehe. 

3 kommentarer

19.06.2017 kl.14:40

Liker å lese bloggen din :) du skriver bra☺

19.06.2017 kl.14:55

Når du har fått orden i rommene dine, kommer du til å legge ut bilder? Har du prøvd nokka hostesaft eller pastilla?

Stine Aspenes

19.06.2017 kl.15:06

Anonym: Legger kanskje ut bilder om jeg blir fornøyd med rommene :-) Har både hostesaft og pastiller.

Skriv en ny kommentar

Stine Aspenes

Stine Aspenes

19, Tromsø

Hei og velkommen! Jeg heter Stine, er 19 år og bor i Tromsø. Jeg blogger om hverdagslige ting og ellers det som faller min interesse. Insta @stineaspeness Snapchat @stineaaa

Kategorier

Arkiv

hits